Home
   
 
Deze site

 

25-6-2013

 

Het project 4THEMAX heeft in de periode 2006 - 2007 gelopen. Met veel plezier heb ik hieraan gewerkt en ik kijk er nog steeds met heel veel plezier op terug. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor mij is het een leerzaam project geweest. Het opzetten van een dergelijk project kost veel tijd, maar ook veel geld. Daarnaast heb je te maken met mensen met een eigen wil (en dat hoort ook zo) die soms tegen de wil van de projectleider indruist ;). Vertrouwen is daarnaast een belangrijke factor. Een element dat in dit project soms een heikel punt was. 

 

Het project is in ieder geval goed afgerond en is geworden wat het moest worden. 

 

Wie weet komt er ooit een vervolg ...

 

Peter Mul 

 
Beste beoordeeld

De preview van het concert van 4THEMAX is op de site livetvkijken.startpagina.tv gemarkeerd geweest als
Beste beoordeeld. Zie ook de afbeelding hieronder


Image

 
4THEMAX op YouTube

Wil je alvast zien en horen hoe 4THEMAX heeft geklonken op 5 oktober, kijk dan op YouTube.


.

 
Artikel De Bode 10-10-2007

Professioneel optreden van 4THEMAX

 

Na een jaar van hard werken een spetterend resultaat4THEMAX tijdens het optreden op 5 oktober 2007 in de evenementenhal van De NobelaerETTEN-LEUR - Afgelopen vrijdag, 5 oktober, was het dan zo ver. De acht leden van 4THEMAX konden nu eindelijk, na een jaar lang hard te hebben gewerkt aan zang, uitspraak, choreografie en performance, in De Nobelaer in Etten-Leur aan de buitenwereld laten zien wat het betekent om voor het maximale te gaan. Ze gaven na het voorprogramma met NoTess en Nuts een professionele show weg en lieten het bijna 300-koppige publiek versteld staan van hun optreden.

Lees meer...
 
Concert 4THEMAX geslaagd


Het concert van afgelopen 5 oktober in de evenementenhal van Theater De Nobelaer is geslaagd. Na een jaar van hard werken mocht het resultaat er zijn. De nummers spetterde van het podium, ondersteund door een fantastische band, een flitsende lichtshow en een goede geluidstechniek van Idak BV te Etten-Leur.

De bezoekers waren verrast door het resultaat. Velen wisten niet wat ze konden verwachten, maar de zaal bruiste van enthousiasme. Vele nummers werden begeleid door dansende en klappende toeschouwers. De rustige nummers kregen de zaal ook stil. Menig traantje biggelde bij de gevoelige passages.

Lees meer...
 
4THEMAX steunt Sunday Foundation


4THEMAX steunt de Sunday Foundation


Sierra Leone is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot ‘slechtste plek op aarde’. Elf jaar bloedige burgeroorlog heeft het West-Afrikaanse land veranderd in een onthutsende chaos. ‘Salone’ is met een gemiddeld jaarinkomen van 225 dollar het allerarmste land ter wereld, 70 procent leeft in armoede, de gemiddelde levensverwachting is 34.1 jaar en één op de drie kinderen wordt niet ouder dan 5. Complete dorpen wonen op vuilnisbelten.... Het land kent onwaarschijnlijk veel problemen, waar zij op eigen kracht niet uitkomen.


Wordt donateur


Word nu donateur van de Sunday Foundation!

Wilt u de Sunday Foundation steunen, doneer dan een gift naar bankrekeningnummer 67.00.06.017 van de ING Bank te Rotterdam. Of word donateur! U machtigt de Sunday Foundation dan om periodiek een bedrag van uw rekening af te schrijven. U ontvangt dan automatisch de Sunday Foundation digitale nieuwsbrief.

Omdat de Sunday Foundation volledig uit vrijwilligers bestaat, komt uw gift voor 100% ten goede aan het goede doel. Via de site van de Sunday Foundation kunt u een automatische machtiging invullen.

Lees meer...
 
 
 
Zoeken
 
 
 
Nieuws archief
 
 
 
Eigen e-mail adres in Etten-Leur

 

(advertentie)

 

Een eigen e-mail adres in de vorm van <uw_naam>@etten-leur.ws ?

Dat kan nu voor maar slechts EURO 15,- per jaar (= Euro 1,25 per maand) heeft u een eigen e-mail adres in Etten-Leur !!!

Wilt u ook uw eigen straat een plaatsje geven op de site, dan kan dit ook. Voor vanaf maar slechts EURO 45,- per jaar (= Euro 3,75 per maand) heeft u de gelegenheid om de wereld te laten zien waar u woont en wat er in uw straat te beleven valt.

Meer info? Stuur een e-mail naar info@etten-leur.ws  en u krijgt z.s.m. bericht.

 

Polls
Ik vond het concert van 4THEMAX....
 
De deelnemers van 4THEMAX moeten als groep doorgaan
 
 
 
4THEMAX is powered by:

 

 

 multicareIXP Fotostudio Brabraa 

  

 
Design by Peter Mul © 2007